Publicatie Rapporten

Hier vind u publicatie rapporten van de Stichting Hondekop

RSIN: 8043.10.658

Stichting Hondekop is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Hierdoor genieten onze donateurs belastingvoordeel.

Ten behoeve van de registratie als ANBI maakt de Stichting Hondekop melding van het volgende:

Bezoldigingsbeleid

Alle bestuursleden en vrijwilligers verrichten hun werkzaamheden
onbezoldigd. De stichting heeft geen werknemers in dienst.
In uitzonderingsgevallen worden de daadwerkelijk gemaakte reis- en
verblijfskosten vergoed die bestuursleden en/of vrijwilligers hebben
gemaakt terwijl zij op verzoek van Stichting Mat'54 Hondekop-vier
werkzaamheden hebben uitgevoerd en die op geen andere wijze vergoed
konden worden.

Klik hier voor het publicatie rapport van 2014
Klik hier voor het publicatie rapport van 2015
Klik hier voor het publicatie rapport van 2016
Klik hier voor het publicatie rapport van 2017
Klik hier voor het publicatie rapport van 2018
Klik hier voor het publicatie rapport van 2019
Klik hier voor het publicatie rapport van 2020
Klik hier voor het publicatie rapport van 2021

Let op, om het publicatierapport te bekijken heeft u adobe reader nodig.

De stroomafnemer, die in de spuittent opgeknapt wordt, begint al aardig vorm te krijgen.
Bij de BDk 220902 werden de boven- en onderrand schoongebikt. Dit om te kijken of er onder de verflagen nog slechte plekken zitten. En deze werden zeker gevonden.

Crowdfunding

Stichting Hondekop heeft uw hulp nodig. De bodem van onze schatkist zien we nog net niet; tegelijkertijd staan we wel voor een aantal noodzakelijke uitgaven. Door de coronapandemie heeft onze exploitatie twee jaar stil gelegen. Dat krijgt nu toch weerslag op onze financiële positie. Regionaal gebonden museumbedrijven konden beroep doen op gemeentelijke of provinciale fondsen. Organisaties met serieuze omzetderving konden een beroep doen op landelijke regelingen. Stichting Hondekop viel steeds buiten die ‘prijzen’ en dat knelt.

De eerder dit jaar geschuurde en schoongemaakte cabinestoelen zijn geschilderd en weer in elkaar gezet. Over de kopwand gesproken, deze is in een eerder stadium helemaal schoongemaakt. Eind maart is de kopwand in de beschermende verf gezet.